Comanda acum unlogo profesional.

Creare Logo, Design Sigla

Realizam identitatea ta vizuala intr-un mod profesional

01.

Logo.
Original, Creativ.

Realizam design logo original si creativ. Dispunem de echipa specializata si calificata in domeniul grafic cu zeci de logo-uri finalizate pentru site-uri/afaceri din toate domeniile.

02.

Vectorial.
Calitate, Intuitiv.

Pentru crearea logo-urilor ne folosim creativitatea si intuitia dar si tehnologii precum Illustrator & Photoshop, care ne permit realizarea logo-urilor la o calitate superioara si in format vectorial.

03.

Design.
Experienta, Recomandari.

Cu experienta de peste 7 ani in domeniul design digital, zeci de recomandari si recenzii pozitive, va stam la dispozitie pentru realizarea logo-ului dvs. intr-un termen scurt si la un tarif avantajos.

Realizam Logo-uri, Sigle cu design profesional

Experienta in Design

Cu peste 7 ani de experienta si o echipa tanara, dezvoltam branduri inovatoare si memorabile.

Logo-uri Creative

In centrul creatiilor noastre de design grafic veti gasi creativitate si o imaginatie bogata.

Idei Indraznete

Cream logo-uri, sigle & embleme moderne la comanda intr-o maniera profesionala, iti punem la dispozitie designeri calificati care sa vina cu idei creative si originale pentru imaginea companiei tale.

Clienti Multumiti

Deoarece punem pasiune in ceea ce facem si muncim din greu, rezultatele au fost pe masura iar clientii multumiti. Suntem o echipa tanara si plina de energie, poti conta pe noi ca vom veni cu cele mai traznite si indraznete idei.

Nu esti hotarat de design-ul logo-ului? venim noi cu propuneri de logo. Comanda Logo
Pasionati de fiecare proiect

Indiferent de domeniul de activitate al firmei care doreste o identitate vizuala.

Originalitate

Inspiratia nu strica insa ne straduim ca tot ce facem sa fie original si modern.

Profesionalism

Dispunem de un portofoliu logo design bogat, din cele mai multe domenii existente.

Invatam din experienta

Fiecare proiect ne-a ajutat sa ne dezvoltam imaginatia si sa ne depasim limitele.

Crearea siglei pentru firma ta

Esti in cautarea umui Logo pentru firma ta? Compact Studio iti pune la dispozitie o echipa de designeri bine pregatiti, pentru realizarea unui Logo Design pe gustul tau. Poti alege dintr-o gama variata de oferte potrivite cerintelor tale, iar noi oferim garantia unei executii profesionale. Pretul si durata executiei variaza in functie de varianta pentru care optezi. Pentru alte informatii sau consultari va rugam sa ne contactati la adresa contact(a)compactstudio.ro sau prin intermediul formularului de la sectiunea contact.

La baza creatiilor noastre din domeniul Graphic Design sta creativitatea si imaginatia care ne permit sa venim in ajutorul tau cu concepte de logo design Cluj, cu idei cat mai inedite in ceea ce priveste crearea unei identitati vizuale, (Logo Design) pentru Web-Site-ul tau / Magazin Online. Deasemena, dorim sa promovam afacerea ta si pe retelele de socializare Facebook, Twitter, Google + pentru un succes garantat.

01.

Comanda.
Rapida.

Alege pachetul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale, apasa pe butonul de COMANDA si completeaza formularul. In campul respectiv poti specifica si detalii legate de cerintele tale.

02.

Prezentare.
Concepte.

Unul dintre designerii nostri iti va raspunde la email in cel mai scurt timp si v-a reveni cu variantele de logo specifice pachetului ales. Variantele vor fi prezentate in format JPG la o rezolutie normala.

03.

Colaborare.
Transparenta.

Dupa confirmarea platii veti primi un link de unde ve-ti putea descarca toate variantele de Logo realizate, atat in formate inchise cat si in cele vector/deschide ( PNG, TIFF, EPS, PDF, etc).

Experienta in design grafic de peste 7 ani

Comanda un Logo prin formularul de contact de mai jos

Suntem antrenati sa punem in aplicare cele mai indraznete si creative idei cand vine vorba de logo. Suntem flexibili si pregatiti sa promovam ideiile dumneavoastra, si realizam o identitate vizuala profesionala in mediul online

Adresa punct. de lucru

Piata 1 mai, nr. 1-2, Cladirea Unirea (etaj 1), Cluj-Napoca

Adrese de contact

contact[a]compactstudio.ro

Solicita o oferta pentru un logo
Logo Vectorial

Grafica vectoriala are la baza formule matematice, imaginile vectoriale nu isi pierd din calitate indiferent cat de mult am mari imaginea respectiva.

Designeri certificati

Compact Studio detine designeri certificati si profesionisti care iti vor pune in aplicare ideile in cel mai original si creativ mod.

Logo Profesional

Vei beneficia de cel mai profesional Logo Design din partea echipei Compact Studio si a designerilor dedicati scopului tau, pentru rezultate optime

Design Atractiv

Un design atractiv si o idee originala inseamna un mai mare impact vizual cand vine vorba de magazinul tau online sau firma ta.

Identitate Vizuala

Deoarece identitatea site-ului tau este foarte importanta, iti oferim posibilitatea de a certifica Logo-ul tau, astfel incat orice frauda va fi despagubita.

Branding

Branding-ul este procesul de dezvoltare a unei marci ale companiei; inclusiv numele, sistem de identitate și platforma de mesagerie