Am ajutat multi clienti sa isi promoveze serviciile si produsele in mediul online.
Promovarea site-urilor web online.

Promovarea unui website se poate face pe mai multe cai. Fiecare modalitate are avantaje si dezavantaje, insa noi le cunoastem si este mai usor pentru tine sa ajungi la rezultatele dorite. Un mod eficient de promovare poate consta si in link building (crearea unei retele de linkuri care sa trimita cat mai multi vizitatori catre site-ul tau), crearea de campanii Google & Facebook Ads.

Advertising
Promovare Servicii / Produse

Promovarea online se face pe cele mai populare canale de promovare, precum Google Ads, Facebook Ads si Instagram. Configurarea campaniilor vor fi targetate catre grupul tau tinta.

Marketing
Optimizare SEO & Conversii

Optimizarea SEO este cel mai eficient mod de promovare pe termen lung. Aceasta se poate realiza atat pentru site-ul tau de prezentare cat si pentru magazinele online.

Video Ads
Promovare Video & Brandstory

Cele mai eficiente campanii de promovare se dovedesc a fi cele prin Video, cu rezultatele cele mai bune, deaceea cream video-ul tau publicitar si il promovam prin Youtube, Facebook etc.

Idei creative si indraznete pentru proiectul tau
Cateva canale de publicitate online pe care le folosim cel mai des
Google ADS

Google Ads este un serviciu online de promovare care afiseaza reclama / anuntul tau in lista rezultatelor de cautare, o modalitate usoara de a te face remarcat.

Email Marketing

Te incurajam sa oferi incredere potentialilor sau actualilor clienti. Trimite e-mailuri cu anunturi, postere sau bannere care sa iti promoveze afacerea.

Social Media

Stim ca toata lumea detine acum o pagina personala de Facebook. Noi te ajutam sa iti promovezi serviciile / afacerea si pe aceasta platforma sociala.

Promovare Site

Pasul urmator dupa crearea unei pagini Web este promovarea acesteia pentru a atrage cat mai multi vizitatori / potentiali clienti. De aceasta ne ocupam noi.

SEO

Serviciul de optimizare este un proces care poate dura intre 3-6 luni si are ca scop comunicarea motoarelor de cautare despre afacerea ta.

Bannere/Video Publicitare

Pentru ca sa ai un anunt de succes, acesta trebuie sa aiba un impact vizual major. Printr-un design inovator poti obtine acest impact.

Play icon
Realizam spoturi publicitare

01

Cum ne promovam Online? Importanta Fiecarui Proiect

Fiecare proiect are nevoie de un alt tip de promovare in functie de domeniul de activitate si piata pe care doreste sa se lanseze. Vom stabili de la inceput ce e mai eficient pentru afacerea ta.

02

De ce promovare? Importanta Promovarii

Stim ca toti avem cunostinte si ca ne bazam pe promovarea de la om la om, insa cand vine vorba de o afacere mai mare ai nevoie de un plan, o strategie bine definita pe termen lung pentru a reusi.

03

Ce costuri implica? Optimizam costurile

Indiferent de metoda de promovare pe care o alegi, asigura-te ca iti stabilesti inca de la inceput un buget flexibil care sa te ajute sa incepi iar noi vom optimiza cat mai eficient posibil costul/conversie.

04

Cum sa ajungi in top? Altii au reusit

Poate ca la inceput iti pare o misiune imposibila, insa toti am inceput de jos si prin munca si implicare am reusit sa ajungem unde suntem. Cu putina perseverenta si un buget modest vei reusi!

servicii marketing si promovare online
De ce sa te promovezi cu noi?

01

Statistici & Rapoarte

te tinem mereu la curent cu evolutia campaniilor tale

02

Tarife Corecte pt. Promovare

promovam site-ul tau grupului tinta la un pret corect

Cere oferta pentru magazinul tau si revenim in cel mai scurt timp
Cere o oferta pentru site-ul tau si revenim in cel mai scurt timp