servicii de intretinere / mentenanta a site-urilor


mentenanta site-uri si magazine online, actualizare continut
Mentenanta site-uri web

Firma de actualizare & mentenanta a site-urilor si magazinelor online

Ne ocupam de intretinerea si actualizarea permanenta a site-ului tau

Servicii de Mentenanta si Administrare a Site-urilor

Pasul urmator dupa crearea unui Site sau a unui Magazin Online, este actualizarea periodica a acestuia, pentru a atrage cat mai multi clienti iar afacerea ta sa aiba succes. Pentru aceasta, firma noastra iti pune la dispozitie serviciul de Mentenanta Site (Web Maintenance) care consta in Actualizare date, adaugarea de produse/articole noi, Devirusare, Securizare, Back-up etc.

01

Fara batai de cap Servicii de Calitate

Nu mai e nevoie sa cauti tutoriale online pentru actualizari la site, lasa asta in mana specialistilor si salveaza timp pretios pentru lucurile importante pentru tine si afacerea ta.

02

Tot ce ai nevoie Continut Actualizat

Ofera clientilor mereu informatia de care au nevoie intr-un timp scurt si asigura-te ca site-ul tau e mereu la zi cu toate actualizarile necesare, lasa pe mana specialistilor serviciile de content si mentenanta site.

03

Suport Dedicat Suport

Ne gasesti mereu la dispozitia ta atat telefonic in intervalul 8 - 18 cat si prin email la adresa noastra, disponibili 24/24. Intervenim in cel mai scurt timp la solicitarea dvs.

04

Experienta vasta Tehnologii folosite

Avem experienta cu diferite tehnologii, atat platforme mai vechi cat si cele mai noi tehnologii precum: Wordpress, Opencart, PrestaShop, Magento 2, Woocommerce, dar nu ne oprim aici ci oferim mentenanta si site-urilor CUSTOM.

Cauti o firma care sa se ocupe de mentenanta site-ului/magazinului tau? Contacteaza-ne
interventii in 24 ore
Abonament Mentenanta

Inca de la inceput vom stabili daca site-ul dvs. necesita interventii/actualizari periodice. Printr-un abonament lunar cu un tarif care va este comunicat imediat dupa primirea solicitarii dvs. noi ne vom dedica timpul printr-un numar limitat de interventii lunare. Vezi politica de primire a materialeleor.

fara costuri ascunse
Costuri Fixe

Dupa analiza cerintelor, vom stabili un numar estimativ de ore lunare in care consideram ca se incadreaza proietul tau. Daca se depaseste acest nr. de ore veti fi notificat, iar luna urmatoare urmand sa aveti mai putine ore de mentenanta la dispozitie sau veti putea opta pentru un upgrade la abonament.

Mentenanta one time
Interventii Periodice / La Nevoie

Venim in ajutorul tau si in afara abonementelor lunare. Daca ai nevoie de o interventie, improspatare a designului, noi functii in site sau indepartarea unor erori puteti apela la noi cu incredere. Avem peste 10 ani de experienta acumulata in mentenanta a site-urilor web si magazinelor online

Administrare & mentenanta magazine online pe orice tip de platforma
Administrare site Wordpress, Magento 2, Opencart, Prestashop, Joomla
Actualizare Continut

Pentru a prezenta curiozitate, continutul unui site trebuie sa fie actual, original iar site-ul sa suporte operatiuni periodice de actualizare continut.

Securitate site & Backups

Primesti backup-uri automate, cu restaurari usoare. Noi imbunatatim securitatea Site-ului tau si actualizam scripturile platformelor & plugin-urilor.

Actualizare Platforma si Scripturi

Pentru bunul mers al site-ului in timp, update-urile si upgrade-urile sunt inevitabile si necesare. Astfel sunt evitate multe disfunctionalitati

Administrare Site

Iti oferim posibilitatea de a-ti administra Site-ul dezvoltat de noi printr-o interfata usoara. Pentru intrebari si nelamuriri ne gasesti si telefonic.

Asistenta

Ai luat decizia de a-ti administra singur site-ul si ceva nu functioneaza cum doresti? Iti oferim asistenta si documentatia necesara in cel mai scurt timp.

Verificare Functionalitati

Oferim verificarea periodica a site-ului si a functionarii corespunzatoare a acestuia, actualizarea periodica a scripturilor folosite in site.

mentenanta site-uri web si intretinere
Instruim personalul pentru actualizarea informatiilor.

01

Training

Oferim training pentru folosirea panoului de administrare site-ului.

02

Documentatii

Intocmim documentatii de utilizare Wordpress, Opencart, Magento, Prestashop

Cateva din operatiunile de mentenanta

Printr-un contract de mentenanta/intretinere a site-ului intelegem necesitatea dvs. pentru: Actualizari periodice a continutului text, imagine & video din site, adaugarea noilor articole, servicii sau sectiuni in site, schimbari periodice a bannerelor, logo-ului si alte elemente de design, adaugarea produselor noi, actualizarea celor existente (pret, descrieri, imagini, stoc etc.), adaugarea de noi categorii/subcategorii, indepartarea erorilor din site, cresterea securitatii & backup periodic, actualizari periodice asupra design-ului din site, imbunatatirea functionalitatilor etc.

* Inainte de incheierea unui abonament de mentenanta, verifica politica de primire a materialelor pentru serviciile de mentenanta.
Cere oferta pentru magazinul tau si revenim in cel mai scurt timp
Cere o oferta pentru site-ul tau si revenim in cel mai scurt timp