Despre Compact Studio

Devin-o partenerul nostru

Compact Studio a devenit un aliat puternic alcatuit din oameni antrenati sa urce pe scara succesului. Stim ca Internetul este un teritoriu vast si complex, insa experienta ne-a ajutat sa-l exploram cu de-amanuntul, sa-i deslusim tainele si sa-i invatam secretele. Te invitam sa iti faci curaj, sa urci la bord si sa pornesti cu noi la drum in aceasta aventura. Stabileste cursul si coordonatele, drumul spre succes, iar noi te ducem la destinatie.

Compact Studio

Inca din anul 2013 de cand a fost fondata compania Compact Studio, obiectivul nostru a fost sa folosim tehnologia pentru a livra produse digitale de cea mai inalta calitate.

Munceste din greu pentru ceea ce doresti sa realizezi, deoarece castigul nu vine fara lupta. Trebuie sa fii curajos si sa stii ca poti face tot ceea ce ti-ai propus. Acesta este motto-ul nostru in aceasta batalie de pe teritoriul Internetului. Bataliile pe care le-am castigat au adus cu ele experienta si colaborari de incredere. Am avut si batalii pierdute insa, am realizat ca trebuie sa privesti cu fruntea ridicata la ce este inaintea ta, oportunitati noi, parteneri de incredere si noi relatii, sa lasi in urma dezamagiri si sa inveti din greseli.

Intra in contact cu noi
Realizam servicii Web Design, solutii Software, Grafica si Promovare.
Servicii Web Design & ecommerce - 8 ani experienta

Solutii Software, aplicatii smartphone - 10 ani experienta

Optimizare SEO & servicii promovare - 5 ani experienta

Grafica, identitate vizuala si branding - 7 ani experienta

427
Clienti
730
Proiecte
8
Ani experienta
984
Telephonic Talk
logo dhs
logo gandhi
logo devron
logo tci
logo cao
logo genta