Creare site fonduri Europene / Nerambursabile


realizare site fonduri europene, start up nation
Site start up nation

Creare site fonduri Europene / Nerambursabile


Fondurile Europene mai accesibile ca niciodata

Oferim servicii de creare site web finantat prin proiecte Europene sau Start-Up Nation

Stim ca obtinerea unor fonduri fie acestea Europene, Guvernamentale sau Regionale poate fi un proces rigid si birocratic. Noi venim in ajutorul tau cu oferta noastra pentru realizarea serviciilor Web finantate prin proiectul tau European sau Start-Up Nation in cel mai scurt timp. Echipa noastra tanara si dinamica iti poate aduce ideea la viata. Contacteaza-ne pentru a ne comunica despre proiectul si ceea ce iti doresti de la un website.

Creare Site din Fonduri Europene

Daca ai obtinut fonduri nerambursabile fie prin programul Start Up Nation sau alte programe de finantare Europeana, te asiguram ca ai venit in locul potrivit.

Oferte site proiecte finantate

Te asiguram ca la noi gasesti un pret corect, intelegere si cand vine vorba de birocratia fondurilor Europene sau guvernamentale, dar si calitate inalta.

Servicii WEB prin fonduri Europene

Nu ne oprim doar la un site finantat prin fonduri Europene, ci si la magazine online, materiale publicitare, servicii SEO si promovare online prin fonduri Start-Up nation sau Regionale.

Branding finantat prin Fonduri Europene

Ai obtinut finantare Europeana pentru proiectul tau si vrei sa te lansezi? Oferim servicii de Branding pentru proiectul tau si te ajutam sa duci la capat implementarea proiectului.

website responsive finantare europeana
La ce trebuie sa fim atenti la implementarea site-ului pe fonduri?
Cateva detalii care conteaza

Stim ca toate programele de finantare au regulile lor indiferent de domeniul de activitate, dar trebuie sa fim atenti la:

  • Cheltuielile eligibile pentru proiectul tau cofinantat/finantat.
  • Bugetul alocat prin proiect serviciilor de marketing, realizare site, software etc.
  • Termenul de implementare a proiectului.
  • Modul de decontare.

Toate proiectele sunt unice, venim cu oferta noastra personaliazta in care includem doar serviciile care pot fi decontate prin proiect sau dupa nevoie, serviciile noastre sunt: Creare Site, Magazin Online, Hosting Web, Mentenanta Site, Aplicatii Software, Design Logo, Carti de Vizita, Flyere si Postere, Optimizare SEO, Promovare Online, Creare Continut.

01.

Livrare.
Rapida.

Stim ca nu de putine ori apar momente cand e nevoie de rapiditate in livrarea serviciilor / site-urilor finantate pe fonduri, deaceea te asiguram de promtitudinea noastra.

02.

Suport.
Tehnic.

Iti punem la dispozitie un training gratuit care te va ajuta sa iti actualizezi continutul atunci cand doresti fara a fi nevoie neaparat de interventia noastra.

03.

Colaborare.
Transparenta.

Punem accentul pe colaborarea pe termen lung, te sprijinim cu fiecare pas pe care doresti sa il faci si iti stam la dispozitie pentru a te indruma. Iti oferim suportul nostru gratuit si pentru noile tale proiecte

Site-uri si aplicatii prin finantare Europeana

Respectam procedura de achizite

 Ralizam oferta pentru proiectul tau in cel mai scurt timp, fie ca e vorba de un site finantat prin proiect sau alte servicii finantate precum SEO, Marketing, Promovare etc.
 Am realizat zeci de proiecte finantate prin fonduri Europene, cunoastem procedeul de implementare si de achizitie a serviciilor web.
 Suntem flexibili si ne aliniem cu cerintele proiectului tau, stim ce inseamna birocratia din spatele acestor fonduri de aceea te sustinem cu suportul nostru si promtitudinea la orice solicitare din partea ta.

Oferta Site Fonduri
Realizam site-uri cu finantare Europeana
Locatia noastra este in Cluj, dar livram Servicii Web oriunde in tara.
analizam cerintele pentru site-ul web
01. Analiza Proiectului In urma solicitarii si discutiei, analizam cerintele si intocmim documentatia proiectului. Translatam ideea ta in termenii nostri pentru o mai buna intelegere.
Intocmim oferta

Revenim cu oferta noastra in cel mai scurt timp, in care includem costurile aferente realizarii serviciilor si termenul de livrare.

Cere Oferta Site
creare site web
02. Creare Site Fonduri Dupa ce stabilim de comun acord termenii si conditiile contractului de realizare site, schitam concepte de design pe care vi le propunem ulterior.
Proiectul tau e pe maini bune

Dezvoltam site-ul cu specificatiile si tehnologiile stabilite, iar urmatorul pas este publicarea acestuia la un link privat, pe baza de utilizator si parola.

optimizare viteza site, seo
03. Optimizare Site Pasul urmator este realizarea tuturor elementelor grafice si optimizarea site-ului pe Responsive (telefoane smartphone si tablete), Viteza de incarcare si SEO.
Testarea site-ului

Testarea site-ului sau a aplicatiei este un proces complex prin care se verifica functionalitatea site-ului atat estetic cat si tehnic.

Otimizare Site
servicii branding si promovare
04. Lansare si Promovare Finalizarea proiectului de dezvoltare site, ar trebui sa insemne inceputul strategiei de branding si promovare online pentru a te face cunoscut.
Credem in dezvoltare

Dezvoltarea afacerii nu vine de la sine, trebuie stabilit un plan de branding iar promovarea online nu ar trebui sa lipseasca.

Promovare Online

Ce spun clientii despre noi?

Testimoniale
Sunt mulțumit că am ales să colaborez cu cei de la Compact Studio, după ce am analizat multe oferte existente pe piață. Aceștia au dat dovadă de profesionalism și m-au ajutat cu idei în a-mi dezvolta imaginea online a firmei. Cu siguranță i-aș recomanda oricui mi-ar cere părerea.
Pașcanu Valentin

Avantaj Optik

Am fost foarte mulţumită de colaborarea cu membrii echipei Compact Studio. Sunt talentaţi, atenţi la detalii, prompţi şi oferă servicii de înalta calitate. Îi recomand cu încredere.
Anamaria Cozma

Pharm. Lecturer

Multumesc firmei Compact Studio si ma bucur pentru buna colaborare pe care am avut-o. Au dat dovada de seriozitate si au oferit servicii de buna calitate. As colabora cu aceasta firma de cate ori as avea ocazia si ii recomand cu placere!
Miclaus Grigore

PRIMONET RO.

Tehnologii Web

Fiecare proiect este diferit, de aceea in urma analizei cererii, stabilim cea mai potrivita platforma pentru site-ul tau sau dezvoltam site-ul folosind tehnologii PHP, HTML, CSS, Bootstrap etc.

Web Design Responsive

Pentru ca afacerea ta sa aiba succes online, o versiune responsive a site-ului iti aduce doar avantaje. Ofera clientilor o experienta pozitiva online dezvoltand site-ul responsive.

Logo Site

Sigla site-ului care reprezinta compania ta poate inspira clientilor incredere & profesionalism. La noi poti opta pentru un logo profesional la preturi accesibile si vei avea doar de castigat.

Marketing Online

In domeniul online sunt tot mai multe site-uri publice chiar din domeniul tau, dar nu toate au succes. Domeniul nostru este online, stim cum functioneaza piata de aceea te invitam sa construim impreuna o strategie de marketing.

Optimizare SEO

Cei mai multi clienti care doresc SEO au experimentat succesul efemer al promovarii online. Iti oferim audit SEO gratuit pentru site-ul tau bazat pe cuvintele cheie propuse si concurenta online.

Fii in top

Crearea unui site pe langa succes iti poate aduce si pierderi financiare. Alege calea sigura apeland la o firma de Web Design specializata in acest domeniu si asigura-te ca site-ul raspunde cerintelor pietei in estetica si functionalitate.

Experienta in Web Design de peste 8 ani

Servicii web finantate prin proiect European

Echipa noastra este antrenata sa puna in aplicare cele mai noi tehnologii in materie de programare & web design. Suntem flexibili si pregatiti sa promovam ideiile dumneavoastra, si sa lansam afacerea dumneavoastra in mediul online

Adresa punct. de lucru

Piata 1 mai, nr. 1-2, Cladirea Unirea (etaj 1), Cluj-Napoca

Adrese de contact

contact[a]compactstudio.ro

Solicita o oferta pentru un Site Web