Cum colaboram?

In urma contactului telefonic, online sau prin intermediul formularului de cerere oferta Web Design, va raspundem concret si intr-un timp scurt cerintei dvs. Dupa primirea ofertei si a pretului pentru realizarea site-ului, aplicatiei soft sau a magazinului online, vom stabili daca doriti si alte optiuni, precum: Panou administrare, Cos cumparaturi, Integrare plata card, Hosting, Logo, optimizare SEO & Promovare site.

Contact
firma compact studio cluj
colaborare compact studio
Cateva motive sa lucram impreuna
01.Ce avem nevoie pentru realizarea unui website?

Inainte de dezvoltarea site-ului, furnizati-ne continutul noului site: structura site-ului, texte, imagini, logo, numarul de pagini si eventual alte idei si referinte.

02.Cum dezvoltam website-ul tau?

Folosim cele mai noi si populare tehnologii CMS, precum: Wordpress, Joomla & Opencart. Nu ne limitam la modulele & pluginurile deja dezvoltate pentru aceste platforme.

03.Personalizam site-ul in functie de cerinte

dezvoltam noi posibilitati personalizate la cererea clientului. Pe toata perioada colaborarii cu dvs. va oferim suport tehnic telefonic, skype (compact_studio) sau email.

04.Strategii de marketing & SEO

In functie de domeniul de activitate, analizam concurenta pietei si iti trimitem oferta noastra pentru SEO si marketing dar si o conversie mai buna pentru site-ul tau.

01
Seriozitate

Oferim seriozitate pe tot parcursul colaborarii formand astfel o relatie de lunga durata.

02
Eficienta

Finalizarea proiectului in timpul stabilit este o prioritate pentru noi.

03
Experienta

Detinem un portofoliu cu diferite proiecte realizate in domeniul web.

Incepi un nou proiect?
Contacteaza-ne