Cativa dintre clientii nostri

Colaboram cu zeci de clienti din intraga tara dar si din afara. Parte din ei, sunt lideri nationali pe domeniilor in care isi desfasoara activitatea.
De ce Compact Studio?

Nu suntem singura firma de Web Design din Cluj, dar pe langa celelalte existente iti putem spune ca la noi gasesti siguranta atat intr-o colaborare de lunga durata cat si in succesul care de pe hartie, poate ajunge realitate. Peste 70% dintre clientii nostri provin din recomandari, motiv pentru care suntem incurajati sa privim in sus, chiar daca piata de Web Design este una foarte vasta si complexa cu diferiti lideri mondiali care provin din Cluj.

logo cao
logo dhs
logo gandhi
logo devron
logo tci
logo woodcore
logo genta
logo cluj arena
logo genera security
De ce sa colaborezi cu noi?

Daca doresti sa colaborezi cu noi, iti oferim o lista de motive la care tu nu trebuie sa te mai gandesti dupa realizarea site-ului.

Servicii Complete

Ne ocupam de toate demersurile pentru achizitionarea domeniului, oferim gazduire web, SEO, promovare, mentenanta dar si suport tehnic. Consultanta pentru alegerea celui mai sugestiv nume de domeniu care sa aiba un impact pozitiv in rezultatele cautarii pe motoarele de cautare este gratuita.

Securitate & Siguranta

Daca site-ul va fi gazduit pe unul din serverele noastre, este responsabilitatea noastra sa va oferim backup saptamanal la toate fisierele site-ului la cerere. Iti pastram in siguranta toate informatiile de pe site, dar continutul text/imagine/video nu reprezinta raspunderea noastra.

Tehnologii actuale

Suntem o echipa de tineri, dinamici si ne adaptam cerintelor actuale ale pietei atat ce tine de design cat si structura a site-ului. Folosim cele mai noi tehnologii pentru realizarea site-ului, cu interfata responsive si tot ce tine de estetica, compozitie sau cromatica acestuia.

Daca doresti o mai buna pozitionare pe motoarele de cautare, iti oferim consultanta seo gratuita cu o analiza detaliata de unde vei afla sansele sa ajungi inaintea site-urilor concurente, timpul de optimizare SEO si nu in ultimul rand, costul care implica acest lucru.

Ce spun clientii despre noi?

Testimoniale
Sunt mulțumit că am ales să colaborez cu cei de la Compact Studio, după ce am analizat multe oferte existente pe piață. Aceștia au dat dovadă de profesionalism și m-au ajutat cu idei în a-mi dezvolta imaginea online a firmei. Cu siguranță i-aș recomanda oricui mi-ar cere părerea.
Pașcanu Valentin

Avantaj Optik

Am fost foarte mulţumită de colaborarea cu membrii echipei Compact Studio. Sunt talentaţi, atenţi la detalii, prompţi şi oferă servicii de înalta calitate. Îi recomand cu încredere.
Anamaria Cozma

Pharm. Lecturer

Multumesc firmei Compact Studio si ma bucur pentru buna colaborare pe care am avut-o. Au dat dovada de seriozitate si au oferit servicii de buna calitate. As colabora cu aceasta firma de cate ori as avea ocazia si ii recomand cu placere!
Miclaus Grigore

PRIMONET RO.